islami evlilik sitesi

@MeNZiLiSTaN hakkındaki görüşlerinizi veya faydalı olacağını düşündüğünüz önerilerinizi buradan paylaşabilirsiniz. Ayrıca yardım duyduğunuz konuları dile getirebilirsiniz. Açılan konular yönetim tarafından sıklıkla incelenecek ve dikkate alınacaktır

islami evlilik sitesi

Mesajgönderen £m-s£y tarih Prş Eki 15, 2009 7:47 pm

Selamün aleyküm e-postama gelen bir ileti ile sitenize üye oldum.Menzilistan yazısını görünce heyecanla açtım sitenizi ancak karşıma çıkan ilk görüntüyle yanlış yerdeyim dedim.İdda ettiğiniz gibi bu yolda iseniz size acizene tavsiyem ana sayfanızdaki yarı başı açık yarı kapalı o kadın resmini lütfen oradan kaldırın zaten reklamını aldığınız sitenin amacıda resmi kadar nahoş.Dediğim gibi bu acizene bir tavsiyem uyar yada uymazsınız size kalmış. Bir mevzu daha varki bu da vebaldir mademki sofileri içeren bir siteniz var bu siteyi açmanız için seyyidlerimizden izin istemeniz gerekli idi izin istediğinizi hiç sanmıyorum isteseydiniz herhalde onların himmetleri ile bu tür görüntülerle karşılaşmazdık zaten.
£m-s£y
• YeNi MeNZiLiSTaNLı
• YeNi MeNZiLiSTaNLı

Re: islami evlilik sitesi

Mesajgönderen *MeNZiLiSTaN* tarih Cmt Eki 17, 2009 10:41 pm

em sey kardeşim... sende bu yoldaysan direkt anlamadan dinlemeden araştırmadan yazmanın ithamlarda bulunmanın ne kadra yanlış ve iftira olduğunu bilirsiniz... Buyrun siteyi siz yönetin. bu site dolaysı ile çok kişi sofi oldu. Bırakın bu saçma sapan cümleler kurmayı...

İSTERSENİZ ŞU DUYURULAR BÖLÜMÜNÜ KONTROL EDİN...

cok-onemli-bir-duyuru-t1977.html

gul gul gul gul
Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak.
Halbuki, biz sussak, tarih susmayacak.
Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak.
Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar,
Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar,
Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar.

Üstad Karakoç
*MeNZiLiSTaN*
ﷲ VeFaKaR aDMiN ﷲ
ﷲ VeFaKaR aDMiN ﷲ
Kullanıcı avatarı

Dön ...Görüşleriniz, Önerileriniz ve Yardım Talepleriniz ...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir